Thursday, December 10, 2009

BIADAP

Memang BIADAP dan KURANG AJAR!!
Sudah jelas dan terang lagi bersuluh, bahawa mereka sememangnya suka menimbulkan isu-isu yang panas dan "menyakitkan hati: orang-orang Melayu dan Islam.


Beberapa hari yang lalu, mereka dengan angkuh tapi bodoh, telah memijak-mijak gambar YB-YB yang tidak mahu bersekongkol dengan mereka. Bertolak dari peristiwa itu, terdapat reaksi-reaksi yang panas telah menyebabkan mereka "tersengeh-sengeh" memohon maaf dalam akhbar. Senang dan mudah begitu...


Hari ini pula ditimbulkan pula tentang kos pembinaan masjid di seluruh negara dalam persidangan parlimen. Apa niatnya sebenar? Ini tidak lain, untuk mencari publisiti murahan supaya dianggap memperjuangkan hak kaum-kaum lain. Isu-isu ini akan masuk surat khabar dan akan menyentak emosi orang ramai. banyak lagi perkara lain yang boleh dipersoalkan. Kenapa isu ini yang diketengahkan?


yang menghairankan, PAS dan PKR tidak nampak langsung kelantangan suara mereka. Apakah mereka benar-benar ikhlas dalam perjuangan politik. Kenyataan di Perak mengatakan bahawa DAP ikhlas. Betul ke?
Hari ini, mereka bercakap pula tentang DOSA, yang berkaitan dengan isu masjid yang di bawa ke mahkamah. Nampaknya, semua nak selesai melalui mahkamah.. Itu yang seperti dinyatakan, hari ini cakap lain..esok cakap lain..dasar lidah bercabang..Bila rakyat nampak melenting, mereka mula "konar" ikut lain pulak.

Please visit this site:

RahsiaBulkSMSNo comments:

Nuffnang